Korean Beef Bowl

این غذای کره ای، غذایی سالم محسوب می شود. دارای برنج قهوه ای است که جزء غلات کامل است و ارزش تغذیه ای بالاتری نسبت به برنج سفید دارد. دارای تخم مرغ و گوشت است که پروتئین لازم برای بدن را تامین می کنند. همچنین اسفناج دارد که یکی از سبزیهای ارزشمند سرشار از انواع ویتامین است.

مواد لازم برای تهیه Korean Beef :

برای 4 نفر

1 لیوان برنج قهوه ای
4 تا تخم مرغ آب پز یا نیمرو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 حبه سیر 
4 لیوان اسفناج خرد شده تازه 

2 شاخه پیازچه خردشده

1/4 قاشق چایخوری دانه کنجد

450 گرم گوشت گوساله چرخ شده

مواد لازم برای تهیه سس گوشت:
1/4 لیوان شکر قهوه ای 
1/4 لیوان سس سویا (کم نمک)
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
2 قاشق چایخوری روغن کنجد

روش تهیه ی Korean Beef:

مرحله اول:

برنج قهو ه ای را با دو لیوان آب و کمی نمک بپزید.

مرحله دوم:

دو حبه سیر رنده شده یا ریز خرد شده را با دو قاشق روغن زیتون با حرارت ملایم دو دقیقه تفت بدهید بعد اسفناج را اضافه کنید 2تا 3 دقیقه تفت بدهید.( زیاد پختن اسفناج موجب از دست دادن ویتامین های آن می شود)

مرحله سوم:

دو حبه سیر ریزخرد شده را با یک قاشق روغن زیتون یک دقیقه تفت دهید بعد گوشت چرخی را اضافه کنید و تفت بدهید و بگذارید به آرامی 5تا 10 دقیقه بپزد.(به گوشت نمک اضافه نکنید چون سس سویا که بعد اضافه می شود نمک دارد)

مرحله چهارم تهیه سس گوشت:

در یک کاسه شکر قهوه ای، سس سویا، روغن کنجد و زنجبیل را باهم خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم: 

گوشت چرخی پخته شده را با سس گوشت و کمی پیازچه خرد شده مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید دو تا پنج دقیقه باهم بجوشد.

مرحله پایانی:

موادی که در مراحل مختلف تهیه کرده اید را مطابق تصویر برای هر فرد جداگانه در ظرفی سرو کنید و روی غذا را با پیازچه خرد شده و کنجد تزئین کنید.

(در واقع تفاوت عمده این غذا، مزه گوشت آن است که با سسی متفاوت تهیه می شود.)

 

*شما می توانید این ظرف غذا را تهیه کرده و به محل کار خود ببرید. اگر تمایل داشتید می توانید تخم مرغ را حذف کنید و بجای آن برشهای فلفل دلمه قرمز و زرد یا مخلوطی از خیار حلقه شده و گوجه گیلاسی قرار دهید.

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد برنج قهوه ای کلیک کنید.

برای مشاهده خواص فوق العاده سیر کلیک کنید.

برای اطلاع از خواص روغن کنجد کلیک کنید.

 

منبع:

damndelicious