Italian Pasta Salad

در کشور ایتالیا با پاستا غذاهای متنوعی درست می کنند. در این پست دستورالعمل کلاسیک سالاد ایتالیایی ارائه می شود. این سالاد یک سالاد گیاهی است و در تهیه آن از سبزیجات مختلفی استفاده می شود. برای اینکه یک غذای کاملا سالم داشته باشید می توانید از ماکارونی تهیه شده از آرد کامل (سبوس دار) استفاده کنید.

زمان تهیه و آماده سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستای کلاسیک (برای 4 نفر):

ماکارونی ( پروانه ای، صدفی یا فنری) یک و نیم پیمانه 

بروکلی دو پیمانه (گلهای کوچک از هم جدا شده)

گل کلم (یک پیمانه)

قارج اسلایس شده (یک پیمانه)

پیاز خردشده (یک دوم پیمانه)

زیتون سیاه حلقه ای خرد شده (3/4 پیمانه)

گوجه فرنگی خرد شده (یک عدد)

آرتیشو (یک قوطی کنسرو شده)

آووکادو (یک عدد)

سس ایتالیایی (یک پیمانه)

روش تهیه سالاد پاستای ایتالیایی:

1- ابتدا ماکارونی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید.

2- در یک ظرف آب را به جوش آورید و بروکلی را در آب در حال جوش بریزید و بعد از دو دقیقه بروکلی را آبکش کنید و در ظرف مخلوط آب و یخ بریزید تا خنک شود.

3- گل کلم را نیز در آب در حال جوش بریزید و بعد از 5 تا 7 دقیقه آبکش کنید و روی گل کلم ها آب سرد بریزید.

5- در یک کاسه بزرگ ماکارونی پخته شده را با بروکلی،گل کلم، قارچ اسلایس شده،پیاز خرد شده و آرتیشو را مخلوط کنید.

6- سس را اضافه کنید.

7- زیتون سیاه حلقه شده، گوجه فرنگی خردشده و آووکادو را اضافه کنید. 

سالاد پاستا کلاسیک ایتالیایی آماده است نوش جان کنید.

** سس ایتالیایی را می توانید به شکل آماده از فروشگاه تهیه کنید یا طبق دستور زیر تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه یک دوم پیمانه سس ایتالیایی: (مناسب برای طعم دار کردن 8 سروینگ سالاد)

یک دوم پیمانه روغن زیتون

دو قاشق سرکه

دو حبه سیر له شده یا یک و نیم قاشق چایخوری پودر سیر

یک دوم قاشق چایخوری نمک

یک دوم قاشق چایخوری فلفل

یک قاشق چایخوری ترخون خشک

یک قاشق چایخوری مرزنجوش خشک

یک قاشق چایخوری خردل خشک

( شما می توانید بجای این سبزیجات خشک، از ریحان ، آویشن و پونه کوهی خشک استفاده کنید)

 

منبع:

thespruceeats